Secondary Adv

Kontrollues parkingu pa kontakt, TETRA SOLUTIONS

TETRA SOLUTIONS

Pershkrimi

Hyrja dhe dalja pa kontakt për objektet e parkimit

Asnjë kohë prisni, nuk ka të bëjë me dritaret dhe biletat e papërshtatshme. Vetëm qasje të shpejtë dhe të thjeshtë në parkingun. Keytag.Gate është shembulli perfekt - sistemi përbëhet nga një skaner dhe transponder (keytag) që i përmbahet xhamit të automjetit për akses pa duar. Ngushëllim që nuk dëshiron të humbasësh përsëri!

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme