Secondary Adv

Tastiere per akses kontroll ne hyrje Skidata, TETRA SOLUTIONS

TETRA SOLUTIONS

Pershkrimi

Njerëzit dhe Qasja në Makinën

Kontrolli i aksesit për ndërtesa dhe garazhe parkimi

SKIDATA siguron qasje të sigurt në ndërtesat e mbyllura dhe parkingjet e parkimit. Qasja ose hyrja lejohet vetëm me autorizim.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme