Secondary Adv

Pllake Gipsi Austriake Cleaneo, Knauf Albania

Knauf Albania

Pershkrimi

Pershkrimi Forma speciale e brinjëve te pllakës Cleaneo  Akustik FF me nga një brinjë ballore dhe 

gjatësore FF si dhe me nga një brinjë ballore dhe gjatësore SK, bëjnë të mundur një renditje të thjeshtë dhe preçize të vrimave në bashkimet e pllakave. Për montim këshillohet një ekip prej 3 montuesish. Gjatë montimit gjithmonë brinjët ballore dhe 

gjatësore FF bashkohen me brinjët SK.  Pllakat Cleaneo Akustik FF fiksohen me vida të 

shpejta SN 3,5 x 30 në konstruksionin metalik prej profileve CD 60x27. Distanca ndërmjet vidave 170 mm. Pas mbarimit të montimit të tavanit, pastrohen 

fugat në rast se ka mbeturina pluhuri, me penel ose furçë.

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme