Secondary Adv

Bombola gazi e sigurte Complet 15Kg Ragasco, Gas Group

Gas Group

Pershkrimi

Përmasat  e bombolës 15 kg janë: gjatësia 72 cm dhe diametri 30.6 cm. E cila nuk shpërthen në asnjë rrethanë dhe me jetëgjatësi 500 vjeçare.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme