Secondary Adv

Bombola plastike per kuzhina gatimi 8 kg Ragasco, Gas Group

Gas Group

 Përshkrimi

Bombola plastike per kuzhina gatimi 8 kg Ragasco

Përmasat  e bombolës 8 kg janë: gjatësia 48 cm dhe diametri 30.6 cm. E cila nuk shpërthen në asnjë rrethanë dhe me jetëgjatësi 500 vjeçare.

Produkte te ngjashme