Secondary Adv

Pllake gipsi ekonomike GKFI, Knauf Albania

Knauf Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Pershkrimi Pllakë izoluese GKB për zëizolim të lartë në ndërtimin e thatë. Pllakat zëizoluese Knauf Piano përdoren në të gjitha fushat e ndërtimit të thatë si veshje në sistemet e ndërtimit të thatë me kërkesa të larta zëizoluese.

 Sistemet: Mur me konstruksion metalik; Mur me konstruksion druri; Veshje muri me konstruksion. Bërthamë speciale fleksibël për të ofruar zëizolim 

të lartë. Përpunimi i thjeshtë, jo i djegshëm, i përkulshëm,paloset (pllakat me prerje V), bymim dhe tkurrje e vogël si rezultat i ndryshimeve të kushteve klimaterike.

Te dhena teknike

Tipi i pllakave GKB

Sjellja ndaj zjarri DIN EN 13501-1: A2-s1,d0 (B)

Qëndrueshmëria ndaj difuzionit të avullit μ:

I thatë

I njomë

 

10

4

Aftësia e transmetim::it të nxehtësisë λ 0,23 W/(m�?¢�?�?�â�??¢K)

Masa e tkurrjes dhe bymimit

çdo 1 % i ndryshimit të lagëshisë relative:

çdo 1 Kelvin ndryshim i temperaturës:

 

0,005 - 0,008 mm/m

 

0,013 - 0,02 mm/m

 

Dendësia ≥ 800 kg/m³

Pesha e pllakave

Trashësi pllake 12,5 mm: ≥ 10 kg/m²

Fortësia karakteristike në shtypje fc,90,k

(kërkesë e pllakës): ≥ 3,5 N/mm²

Fortësia karakteristike në përkulje f m,k

(kërkesë e pllakës)

Trashësi pllake 12,5 mm

 - Paralel me drejtimin gjatësor: 

 - Pingul me drejtimin gjatësor:

 

 

 

 

≥ 6,5 N/mm²

 

2,0 N/mm²

 

Moduli E mesatar E mean

(kërkesë e pllakës)

 Paralel me drejtimin gjatësor: 

Pingul me drejtimin gjatësor:

 

 

≥ 2800 N/mm²

 

≥ 2200 N/mm²

 

Pesha e thyerjes në përkulje

Plattendicke 12,5 mm:

 - Pesha e thyerjes në përkulje:

 - Pingul me drejtimin gjatësor:

 

 

≥ 610 N

 

≥ 210 N

 

Kufiri maks. i ngarkesës së vazhdueshme termike°C ≤ 50 (për kohë të shkurtër 60)

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme