Secondary Adv

Pllake gipsi kunder lageshtires GKBI, Knauf Albania

Knauf Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Pershkrimi Pllakë gipsi ekonomike GKBI për sistemet bazë në ndërtimin e thatë. Pllakat ndërtimore kundër lagështirës Knauf përdoren në të gjitha fushat e ambjenteve të brendshme në sistemet e ndërtimit në të thatë në ambjentet me lagështi mbi normalen. Ambjente me lagështi mbi normalen janë ato, ku zotëron një lagështi e vazhdueshme ditore ajri ≤ 70 % ( p.sh. tualetet familjare) e impregnuar për thithje të ulët lagështie. Pllakat e gipsit Kanuf kanë një përpunim të thjeshtë, jo të djegshme, të përkulshme, paloset (pllakat me prerje V), tkurrje dhe bymim të ulët gjatë ndryshimit të kushteve klimatik.

Te dhena teknike

Tipi i pllakës GKBI

 

Sjellja ndaj zjarrit

Qëndrueshmëria ndaj difuzionit të avullit μ:

I Thatë

I njomë

 

10

4

Aftësia e transmetimi të nxehtësisë λ: 0,21 W/(m�?¢�?�?�â�??¢K)

Tkurrja dhe bymimi 

 çdo 1 % i ndryshimit të lagështisë relative:

çdo 1 Kelvin ndryshim temperature:

0,005 - 0,008 mm/m

 

0,013 - 0,02 mm/m

 

Dendësia ≥ 680 kg/m³

Pesha e pllakës

Pllakë me trashësi 12,5 mm: ≥ 8,5 kg/m³

Fortësia karakteristike në shtypje fc,90,k

(kërkesa e pllakës) ≥ 3,5 N/mm²

Fortësia karakteristike në përkulje f m,k

(kërkesa e pllakës)

Trashësi pllake 12,5 mm

- Paralel me drejtimin gjatësor:

- Pingul me drejtimin gjatësor:

 

 

 

≥ 6,5 N/mm²

2,0 N/mm²

Moduli- E mesatar Emean

(kërkesa e pllakës)

Paralel me drejtimin gjatësor:

Pingul me drejtimin gjatësor:

 

≥ 2800 N/mm²

≥ 2200 N/mm²

Pesha e thyerjes në përkulje

Trashësi pllake 12,5 mm

Paralel me drejtimin gjatësor:

Pingul me drejtimin gjatësor:

 

≥ 610 N

≥ 210 N

Kufiri maks. i ngarkesës së vazhdueshme termike° C ≤ 50 (për kohë të shkurtër deri 60)

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme