Secondary Adv

Pllake gipsi kundra zjarrit, Knauf Albania

Knauf Albania

Pershkrimi

Pershkrimi Pllakë gipsi speciale A1 për mbrojtje shumë të lartë nga zjarri. Pllakat e gipsit Knauf Fireboard përdoren në të gjitha sistemet e ndërtimit të thatë, veçanërisht kur kërkohen zgjidhje optimale të mbrojtjes nga zjarri.

Sistemet: Veshje tavani dhe tavan i varur; Mur me kontruksion metalik; Puse teknike; Sistemi Knauf Cubo dhomë brenda dhomës; Veshje mbrojtëse nga zjarri të binarëve të drurit dhe kollonave prej çeliku; Ndërtimin e kanaleve për kabuj elektrikë dhe të ajrimit; Mbrojtje inxhinierike nga zjarri; Knauf Fireboard në ndërtimin e anijeve. 

Te dhena teknike

Tipi i pllakës GM-F

Sjellja ndaj zjarri E N 1350-11 A1

Qëndrueshmëria ndaj difuzionit të avullit μ:

 thatë

i njomë

10

4

Aftësia e transmetimit të nxehtësisë : λ W/(m�?¢�?�?�â�??¢K) 0,23

Masa e tkurrjes dhe bymimit 

çdo 1 % i ndryshimit të lagëshisë relative:

çdo 1 Kelvin ndryshim i temperaturës:

0,005 - 0,008 mm/m

0,013 - 0,02 mm/m

Dendësia ≥ 780 kg/m³

Pesha e pllakave

Trashësi pllake 12,5 mm:

Trashësi pllake 15 mm:

Trashësi pllake 20 mm:

Trashësi pllake 25 mm:

 Trashësi pllake 30 mm:

ca. 10,5 kg/m²

ca. 12,0 kg/m²

ca. 15,8 kg/m²

ca. 20,0 kg/m²

ca. 24,0 kg/m²

Pesha e thyerjes në përkulje:

 Trashësi pllake 12,5 mm:

 - Paralel me drejtimin gjatësor:

 - Pingul me drejtimin gjatësor:

Trashësi pllake 15 mm:

 - Paralel me drejtimin gjatësor:

 - Pingul me drejtimin gjatësor:

Trashësi pllake 20 mm:

 - Paralel me drejtimin gjatësor:

 - Pingul me drejtimin gjatësor:

Trashësi pllake 25 mm:

 - Paralel me drejtimin gjatësor:

 - Pingul me drejtimin gjatësor:

Trashësi pllake 30 mm:

 - Paralel me drejtimin gjatësor:

 - Pingul me drejtimin gjatësor:

 

≥ 538 N

≥ 210 N

 

≥ 645 N

≥ 252 N

 

≥ 860 N

≥ 336 N

 

≥ 1.075 N

≥ 420 N

 

≥ 1.290 N

≥ 504 N

Kufiri maks. i ngarkesës së vazhdueshme termike°C ≤ 50 (për kohë të shkurtër 60)

Sjellja ndaj harkut elektrik: 1.1.1.2 LV

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme