Secondary Adv

Dollap per sende shtepiake, Tati Konstruksion (Fabrike e perpunimit te llamarines)

Tati Konstruksion (Fabrike e perpunimit te llamarines)

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Garderobe per shtepi

Category: Garderoba

Dollap per sende shtepiake i pershtateshem per shtepi vendosjen e sendeve.

Ky dollap per prodhohet me llamarine te cilesise se mire me trashesi 0.6-0.7mm.

Ka 1 dere, dera ka me carje per qarkullimin e arjrit si dhe nje brave,me dy kopje celsash

Nga brenda ndahet ne dy hapsira te medha

Njera ndahet me tre nendarje per vendosjen e sendeve

Tjetra per vensojen e rrobave

Dimensionet:

Lartesia-H-1800mm-2000mm

Gjeresia-L-700mm-800mm-1000mm

Thellesia B- 350mm-400mm-440mm

Lyerja me boje elektrostatike

Ngjyre Gri e hapur Ral-7035,(por mund te lyhet dhe sipas kerkese se klientit)

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme