Secondary Adv

Parket industrial druri, Lesna

Lesna

Pershkrimi

Parketi industrial druri me trashesi 13.2 mm dhe 14 mm dhe shumllojshemri te ngjyrave dhe modeleve sipas kerkesave. Parketi industrial realizohet ne tre shtresa, 1- kampesate, 2- dru i perpunuar dhe shtresa e siperme dru 4mmm dhe 3 mm i pefunduar i rrashinuar dhe i lyer dhe llakosur dhe eshte me klik. Lageshtia relative 8-12%.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme