Secondary Adv

Karrotatrice per shkriftimin e dheut, Vellezerit Shehi

Vellezerit Shehi

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Karrotatrice

Perdoret ne lendinat duke shkriftosur token e ngjeshur.

Përmirëson shkëmbimin te ajrit  dhe plehut, sëbashku me ujin depërton më mirë në tokë, duke favorizuar një rritje më të thellë të rrënjëve.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme