Secondary Adv

Makine ajerosje - arieggiatore, Vellezerit Shehi

Vellezerit Shehi

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Makine ajerosje / arieggiatore

Midis tokës dhe barit që po rritet formohet Feltro, i cili hiqet nga kjo makineria.Heqja e këtij elementi shqetësues lejon që ajri, uji dhe lëndët ushqyese të kryejnë plotësisht funksionin e tyre. Në këtë mënyrë bimet e barit rigjallerojne duke u bërë më rezistente ndaj insekteve dhe sëmundjeve.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme