Secondary Adv

Makine mbjellese me qera, Vellezerit Shehi

Vellezerit Shehi

 Përshkrimi

Makine mbjellese

Makineria kryen 4 faze pune: nivelimi, hedhja e fares, mbulimi i fares dhe ngjeshja, të gjitha në një operacion, duke lejuar kështu një reduktim në kohë dhe kosto.