Secondary Adv

Tub fleksibel me izolim per ajer te kondicionuar, Venkonair

Venkonair

Pershkrimi

Tub fleksibel me izolim me trashesi 25mm. Diameter nga 100-800 mm. Reziston -30°C+150°C. Spirali eshte I perforcuar dhe me tel celiku per ti dhene rezistence me te madhe spiralit dhe elasticitet.

Eshte shume i lehte ne perdorim dhe montim.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme