Secondary Adv

Profil VEKA me grile plastike, Alfa Fab

Alfa Fab

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Profilet VEKA me Grile Plastike

 

Një sistem i vetëm qe përmbush të gjitha kërkesat e griles

Izolimi i shkëlqyer termik: Usb = 0.76 W / (m²K), faktori i temperaturës: fRsi = 0.70

Mund të porositen në tre madhësi të klasifikuara si lartesi: 175, 210 dhe 235 mm 

Falë sigurisë shtesë për sistemin e mbrojtjes anti-rollup të griles

Teknologji inovative e paketes për të lehtesuar montimin në dritare

Lidhje me vidë ose pa vidë të kutise dhe kornizës së dritareve me material perberje çeliku

Udhëzues i lirë i griles rrëshqitëses për versionet e integruara

Mbrojtese si zgjedhje opsionale kundra insekteve 

Ideal për të gjitha sistemet e dritareve VEKA

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme