Secondary Adv

Seria Murale PKFY-P VB, UNI-KLIMA

UNI-KLIMA

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Seria Murale PKFY-P VB

Dizenjo elegane e thjeshtë, me dimensione kompakte dhe linja të pastra, këto njësi janë zgjedhja ideale për rezidenca, zyra dhe qendra tregëtare.

 

Përzgjedhje midis 5 konfigurimeve të instalimit.

Mundësia e përzgjedhjes ndër 5 llojet e konfigurimeve të sistemit të tubacioneve ofron fleksibilitet të lartë në instalim. I gjithë rrjeti i tubacioneve, përfshirë edhe pompën e kondensatit, mund të lidhen në pjesën e prapme, majtas ose djathtas trupit të njësisë duke mundësuar fleksibilitet në vendosjen e rjetit të tubave dhe fleksibilitet në instalimin e njësisë.

 

Panel ballor i lëmuar me finicion të bardhë të pastër

Të gjitha modelet e serisë PKFY tashmë vijnë në versionin e tyre me panel më të lëmuar, duke i bërë më tërheqëse dhe të kombinueshme me mobilimin e ambjenteve ku montohen. Njësitë janë të prodhuara me ngjyrë të bardhë të pastër duke iu përshtatur më së miri çdo lloj arredimi të brendshëm.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme