Secondary Adv

Sistem ftohje-ngrohje, uji te ngrohte sanitar-ECODAN, UNI-KLIMA

UNI-KLIMA

 Përshkrimi

Sistem ftohje-ngrohje, uji te ngrohte sanitar-ECODAN

Ecodan është ekonomik, mbrojtës ndaj mjedisit dhe sistemi i gjeneratës së re në
sistemet e ngrohjes. Por jo vetëm, Ecodan i Mitsubishi Electric përfshin një pompë me
eficiencë të lartë, e cila "merr nxehtësinë e ajrit" dhe e kthen atë në energji të
rikuperueshme. Super inverter, ngrohtësi, rehati e garantuar dhe instalim i thjeshtë.

Dizajn elegant dhe kompakt
Dizajn i thjeshtë, si dhe fshehja e vendilatorit me anë të grilave me ngjyrë të zezë e bën
njësinë e jashtme të duket shumë elegante.

Përformancë e lartë
Kompresori i ri është kompakt dhe ka përformancë të lartë.
Eficiencë e lartë energjitike
Eficiencë e lartë energjitike dhe ngrohje e fuqishme, njësia është e klasifikuar A++ në
rankun e energjisë elektrike.
I qetë

Njësite e jashtme
Janë të thjeshta për t’u instaluar, mirëmbajtur dhe transportuar.

Njesitë e brendshme janë në dispozicion në:
● Split ose Packaged.
● Me ose pa përforcues ngrohtësie.
● Me ose pa enë të zgjeruar.
● Kontroll hidrobox-i të gatshëm për uji sanitar me anë të një stand-alone tank

Produkte te ngjashme