Secondary Adv

Dritare me alumin super termik Albio 109C Super Thermo, Veral

Veral

Pershkrimi

Dritare me alumin super termik Albio 109C Super Thermo

Albio 109C Super Thermo është produkti më i mirë i EXALCO-s brenda sistemeve të hapjes në terma të izolimit termik. Koeficienti i transmetimit ekstrem të ulët është arritur duke përdorur profilet më të gjera të poliamidit (34mm), futjen e materialeve të reja të izolimit dhe përdorimin e guarnicioneve të reja. Rezultatet e testimit të shkëlqyeshëm të ajrit dhe aftësia e përdorimit të njësive të lustrimeve deri në 50 mm të trasha ofrojnë izolim të lartë të tingullit. Sistemi përfshin një mekanizëm të lartë të sigurisë, i njohur si mekanizmi perimetrik me shumë mbyllje.

Aplikimet:

Dyer, dritare dhe fronte të dyqaneve. Fixed, tilt & turn etj

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme