Secondary Adv

Karrige drejtuesi, Shaga Office

Shaga Office

 Përshkrimi

Kjo karrige e koleksionit tone me te fundit ne “Shaga Office”,  ofron rehati maksimale dhe çmim të arsyeshëm. Ulësja dhe mbështetësja përmban sfungjer cilësor memory me tapiceri lëkure ecopelle. Lartësia e regjistrueshme dhe bazamenti i rëndë me pesë rrota e bëjnë këtë karrige të pa krahasueshme. Koleksioni I ketyre  karrigeve ofruar nga “Shaga Office” është zgjedhja më e mirë për komoditet në hapësirën tuaj.