Secondary Adv

Kondicioner mural MSZ-HR, UNI-KLIMA

UNI-KLIMA

 Përshkrimi

Kondicioner mural MSZ-HR

Eficiencë energjitike
Të gjitha modelet e serisë kanë klasifikim energjitik “A++” në ftohje dhe “A+” në ngrohje.

Dizenjo e thjeshtë
Njësia e brendshme është kompakte, e thjeshtë, e përshtatshme për çdo lloj ambienti.
I qetë në punim
Njësitë e brendshme të serisë MSZ-HR punojnë në nivel zhurme minimale 22dB (A).
Sistem kontrolli Wi-Fi *opsional
Mund të kontrolloni kondicionerin dhe statusin e operimit me anë të sistemit “MELCloud” nga
tableti, telefoni apo kompjuteri juaj.

Produkte te ngjashme