Secondary Adv

Preres multifunksional me benzine Oleo-Mac, Inda Company

Inda Company

Pershkrimi

Siç sugjeron emri, kokat e përdorimit multifunksional kanë përdorime të shumëfishta. Designed për të përmbushur kërkesat e private dhe profesionale përdoruesit, ata kombinojnë performancën e makinave të ndryshme në një mjet të vetëm. Ashtu si dhe shkurre e prerjes, ato janë shumë të dobishme për prerjen lëndinë, zvogëlimin e mbrojtjeve dhe defektimin e gjetheve ose mbeturinave. Falë aplikacioneve të blera dhe jo-mjeteve sistemi i lidhjes së shpejtë, ndryshimi i aktivitetit në të njëjtën seancë pune mund të bëhet thjesht dhe shpejt. Modelet në katalog janë të disponueshme me dy zhvendosje motorësh, të dyja në përputhje me të njëjtat aplikime.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme