Secondary Adv

Helmet pune rezistente, SAFETY ALBANIA SHPK

SAFETY ALBANIA SHPK

Pershkrimi

HELMETE PUNE • GE 1537

• Certifikate : CE

• Certifikuar sipas sdandartit: EN 397 • Helmeta eshte prodhuar sipas standartit EN 397 dhe e testuar dhe certifikuar nga komopania Gjermane Prüfzert (0121)

• Helmeta eshte shume konforte per perdoruesin..

• Eshte prodhuar ti rezitoje goditjeve dhe temperaturave -10 deri ne 50c.

• Shirit balli per djersen qe I siguron persoruesit rehati.

• Skelet I brendshem plastik , me 6 pika montimi amortizuese.

• 4 pika rregullimi lartesie, pjesa plastike nga skeleti

• Ngjyra te ndryshme • Perimetri I skeletit 55-64cm,

• Rrotullues automatic per ta pershatur sipas mases tuaj.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme