Secondary Adv

Ngjites poliuretanik D4 per anije Akfix, Brava & Bojra Cimi

Brava & Bojra Cimi

Pershkrimi

Ngjites poliuretanik D4 per anije. Eshte ngjites tutkall shume i fuqishem perdoret per ambjent te jashtem dhe te brendshem. Aplikohet ne varka, karrige, tavolina, konstruksione dru- metal. Ka nje tharje shume te shpejte.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme