Secondary Adv

Fishek sigurie me 5+1 celesa, Brava & Bojra Cimi

Brava & Bojra Cimi

Pershkrimi

Fishek sigurie me 5+1 celesa me kunja pasive dhe active per nje mbrotje dhe siguri te larte. Dy kunja antitrapan me celik te perforcuar. I certifikuar EN 1303.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme