Secondary Adv

Grupues ngarkesash per magazine Linde N20 LoL, EMC shpk (Engineering Maintenance Center)

EMC shpk (Engineering Maintenance Center)

Pershkrimi

Grupues ngarkesash per magazine Linde N20 LoL

Order Pickers (mjet për formimin e porosisë) LINDE të serisë N20 LoL, janë të pajisur me një strukturë që ngrihet, me anë të një mekanizmi gërshërë, në lartësinë e duhur me qëllim që vendosja e mallrave mbi paletë të bëhet pa e përkulur trupin. Tek këto mjete mund të ngarkohen dy paleta njëkohësisht. Paleta e parë vendoset mbi mekanizmin që ngrihet në lartësinë e trupit të njeriut, ndërsa paleta e dytë bosh vendoset në mjet vertikalisht në pjesën fundore të tij (afër kollonës). Në këtë mënyrë kur paleta e parë mbushet, ajo ulet, shtyhet në pjesën e parë të pirunëve, ndërsa paleta e dytë shtrihet mbi strukturën që ngrihet për t'u mbushur më tej nga operatori me mallrat që formojnë porosinë. Pra ky mjet është projektuar për të lehtësuar punën e operatorit me qëllim rritjen e efektivitetit në punë. Gjatë proçesit të punës ky mjet mund të komandohet nga të dy anët për lëvizje me shpejtësinë në këmbë me qëllim që operatori nga një raft tek tjetri të lëviz mjetin pa hypur sipër tij. Opsione të shumta, në varësi të nevojave dhe kërkesave të klientëve mund t'i shtohen këtyre mjeteve. 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme