Secondary Adv

Pirun me motorr diesel Linde H14-H20 EVO, EMC shpk (Engineering Maintenance Center)

EMC shpk (Engineering Maintenance Center)

 Përshkrimi

Pirun me motorr diesel Linde H14-H20 EVO

Forkliftët (Pirunët) me motor me djegie të brendshme LINDE, të serisë H14 - H20 EVO mund të lëvizin në një distancë të madhe edhe në kushtet më të vështira. Kombinimi i transmesionit hidrostatik me motorin diesel ose me motorin me gas dhe me sistemin e kontrollit të ngarkesës te zhvilluar nga LINDE bëjnë që ky mjet të kryej operacioneve të shpejta, preçize dhe me efektivitet të lartë. Ndërkohë, kostot e shërbimit mbeten të ulta pasi sistemi hidraulik i lëvizjes eleminon praninë e kambios, friksionit, transmesionit kardanik, diferencialit, sistemit të frenimit me tambur. Për këto mjete ju mund të zgjidhni motorët diesel ose motorët me gas të lëngshëm.