Secondary Adv

Transportues paletash L14-L20 Linde, EMC shpk (Engineering Maintenance Center)

EMC shpk (Engineering Maintenance Center)

Pershkrimi

Transportues paletash L14-L20 Linde

Trans-Stivuesit e paletave LINDE, të serisë L14 - L20, bëjnë të mundur  përpunimin e ngarkesave të ndryshme me peshë deri në 2000 kg, në mënyrë  efektive. Falë motorit potent tre-fazor me fuqi 2.3 kW këto mjete janë  shumë të manovrueshëm edhe kur ngarkesa ka peshë të madhe. Këto mjete janë të përshtatshëm sidomos në përpunimin e ngarkesave në hapësira të ngushta si dhe kur mallrat lëvizen lart e poshtë me anë të ashensorëve të shërbimit. Ekziston në opsion edhe mundësia e ngritjes iniciale e cila garanton një nivel me të lartë sigurie gjatë lëvizjes së ngarkesave. Me anë të këtyre mjeteve mund të transportohen ngarkesa deri në 2000 kg edhe në rampat e pjerrëta apo në terrene ku siëprfaqja nuk është e rregullt. Kontrolli fin i këtyre mjeteve që garantohet nga sistemi OptiLift bën të mundur realizimin e manovrave preçize.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme