Secondary Adv

Trans-Stivuesit e paletave LINDE L10 - L12 Linde, EMC shpk (Engineering Maintenance Center)

EMC shpk (Engineering Maintenance Center)

Pershkrimi

Trans-Stivuesit e paletave LINDE L10 - L12 Linde

Trans-Stivuesit e paletave LINDE të serisë L10 - L12 janë mjete të përshtatshme për të ndritur, transportuar dhe stivuar mallrat e vendosura mbi palet. Struktura fine e tyre bën të mundur përdorimin edhe në hapësira të ngushta. Operatori i mjetit ka komoditet në drejtimi e tij për faktin se qendra e timonit drejtues është në pjesën e poshtëme sepse kjo i garanton atij siguri më të madhe. Këto mjete kanë edhe një funksion të shpejtësisë së rrëshqitjes që shërben për të kryer manovra të ngadalta në hapësirat e ngushta. Të gjitha komandat e mjetit janë të instaluara në kokën e timonit drejtues të mjetit. Ndaj për drejtimin dhe manovrimin e këtyre mjeteve nuk kërkohet sforco fizike. Me trans-stivuesit e serisë L 10- L12 mund të ngrihen, transportohen dhe mund të stivohen ngarkesa me peshë deri në 1000 kg dhe 1200 kg.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme