Secondary Adv

Bateri per furnizimin e panderprere me energji elektrike power com HC HOPPECKE, EMC shpk (Engineering Maintenance Center)

EMC shpk (Engineering Maintenance Center)

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Bateri per furnizimin e panderprere me energji elektrike power com HC HOPPECKE

Bateritë HOPPECKE power.com XC përfaqësojnë një dizajn novator AGM (pjastra rrjete dhe separatorët me fibra) në formë kompakte. Transportohet lehtësisht falë dorezave të poshtëme. Struktura e veçantë e saj garanton densitet maksimal të energjisë. Këto bateri kanë një jetëgjatësi të madhe e cila mund të shkojë deri në 12 vjet

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme