Secondary Adv

Bateri per sistemet e furnizimit me energji UPS power.com XC HOPPECKE, EMC shpk (Engineering Maintenance Center)

EMC shpk (Engineering Maintenance Center)

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Bateri per sistemet e furnizimit me energji UPS power.com XC HOPPECKE

Bateritë HOPPECKE power.com XC përfaqësojnë një dizajn novator AGM (pjastra rrjete dhe separatorët me fibra) në formë kompakte. Transportohet lehtësisht falë dorezave të poshtëme. Struktura e veçantë e saj garanton densitet maksimal të energjisë.

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme