Secondary Adv

Hidroizolues elastik prej dy komponentesh, DEUTSCHCOLOR

DEUTSCHCOLOR

 Përshkrimi

Është hidroizolues elastik i përbërë prej dy komponentësh, me bazë çimento dhe polimeri. Është në përputhje me standardin EN 1504-2.

KARAKTERISTIKAT

• Rezistent ndaj presionit hidrostatik negativ dhe pozitiv

• Mbyllje elastike e mikroplasaritjeve

• Elastik

• Ekonomik

• Jo toksik

• Nuk përmban kloride

• Direkt mbi hidroizolues mund të aplikohet edhe ngjitësi i pllakave

• Rezistent ndaj baktereve

• I lehtë në aplikim

• Ngjitje shumë e mirë mbi sipërfaqen ku aplikohet

• Aplikohet mbi sipërfaqe të njomë

 

Rekomandime për përdorim

Për hidroizolimin e ndërtesave të ekspozuara ndaj presionit hidrostatik pozitiv dhe negativ si: pishina, depozita, impiante të trajtimit të ujit, muret e bodrumeve dhe sipërfaqet e dyshemeve, rezervuare, kanale, tuba betoni, puseta, ballkone, kanalizime sanitare, kuzhina, dhoma lavanderie etj.

 

KONSUMI

1.0 Kg / m2 për shtresë

PAKETIMI

Kova plastike (komponent A) – 5kg dhe (komponenti B) – 5 kg.

 

RUAJTJA DHE JETËGJATËSIA

24 muaj në qoftë se ruhet në paketim origjinal të mbyllur, në vende të thata, në një temperaturë midis 10°C dhe 30°C, i mbrojtur nga ekspozimi i drejtpërdrejtë ndaj rrezeve të diellit.