Secondary Adv

Hidroizolues per tarraca IZODICHT PU, DEUTSCHCOLOR

DEUTSCHCOLOR

Pershkrimi

IZODICHT PU është një material lyerës hidroizolues për tarraca, me përmbajtje të lartë rezinash elastomerike.

Karakteristikat

Ofron një hidroizolim dhe elasticitet të lartë.

Karakterizohet nga aftësi shumë të mira ngjitëse në të gjitha sipërfaqet me bazë çimento si dhe të atyre të përbëra prej tulle, druri ose metali dhe mbi çdo lloj tjetër materiali hidroizolues.

Mundësi përdorimi dhe në shtresa ta paniveluara.

Siguron elasticitet të lartë duke evituar formimin e çarjeve dhe plasaritjeve që mund të krijohen me kalimin e kohës.

Ngjyra e bardhë e hidroizoluesit gjatë verës ndihmon në uljen e temperaturës, është hermetik por lejon përshkueshmërinë nga avujt.

 

IZOLIM LOKAL I PLASARITJEVE

Aplikojmë astarin HIDRO PRIMER në sipërfaqen e dëmtuar dhe në rreze 10 cm përgjatë plasaritjeve. Pasi thahet astari aplikojmë dorën e parë.

KONSUMI

0.8 -1 kg / m2

 

PAKETIMI

Kova plastike 5Kg / 15Kg

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme