Secondary Adv

Llak transparent dhe me ngjyre per mobiljet e drurit COMPACT LACK GLOSS, DEUTSCHCOLOR

DEUTSCHCOLOR

 Përshkrimi

Llak transparent dhe me ngjyra për sipërfaqet e drurit që jep efektin e shkëlqimit për përdorim të brendshëm

Karakteristikat e produktit

• Gjendet në 8 ngjyra

• Sipërfaqe elastike dhe e fortë

• Mbron bukurinë natyrore të drurit

• Punueshmëri dhe nivelim i shkëlqyer

• Ngjitje shumë e fortë dhe tharje e shpejtë

• Ngjyra të qëndrueshme për një kohë të gjatë

 

Rekomandimet për përdorim

Ideale për sipërfaqet e drurit si dyert, dritaret, kornizat, dollape, traversat dhe trarët etj.

 

Ruajtja

36 muaj, me kusht që kanaçet të jenë të mbyllura dhe në kushte normale ruajtjeje.

Shënime

• Rekomandohet që të shmanget aplikimi i produktit në temperatura nën 5º