Secondary Adv

Ngjites per parkete me tharje te shpejte WA 500, DEUTSCHCOLOR

DEUTSCHCOLOR

Pershkrimi

Ngjitës me tharje të shpejtë për parkete druri me bazë ujore, pa prani solventi.

KARAKTERISTIKAT

-Ngjitës sintetik me tharje të shpejtë me bazë emulsioni ujor dhe me përmbajtje të ulët uji.

-Forcohet edhe në temperatura afër ngrirjes. Rekomandohet instalimi në temperatura +10°C.

-Ngjitshmëri të lartë çka bën te mundur shkeljen pas 24 orësh.

-Nivel të lartë fleksibiliteti dhe ngjitshmërie çka e bën të përshtatshëm ndaj lëvizjeve higrometrike të drurit.

-Krejtësisht rezistent ndaj mykut dhe baktereve për shkak të shtesave të veçanta që ai përmban.

 

PROÇEDURA E APLIKIMIT

Përgatitja e sipërfaqes

Sipërfaqja duhet të jetë plotësisht e thatë, absorbuese, e niveluar, mekanikisht e qëndrueshme, pa pluhur, grimca të lira, bojra, dyll, vaj, etj. Përmbajtja e lagështisë duhet të jetë më e ulët se niveli maksimal i paracaktuar nga prodhuesit e parketeve. Kontrolloni lagështinë në të gjithë trashësinë e sipërfaqes, duke përdorur një matës lagështie.

KONSUMI

Në varësi të llojit të mallës së përdorur:

600 – 800 g/m² duke përdorur një mallë me dhëmbë 4 mm.

800 – 1000 g/m² duke përdorur një mallë me dhëmbë 6 mm.

PAKETIMI

Kova plastike 5kg/15 kg

JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA

24 muaj në qoftë se ruhet në një vend të freskët në paketimin e vet origjinal, të mbyllur.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme