Secondary Adv

Shtrese me fibra karboni per forcime strukturore te betonit, DEUTSCHCOLOR

DEUTSCHCOLOR

 Përshkrimi

Pëlhurë me fibra karboni për forcime strukturore të betonit

-Fibra karboni të vazhdueshme në një drejtim.

-Në kombinim me rezina epokside DCS 2K 300 formon një material kompozit.

-Forcimi i jashtëm i elementëve strukturore dhe lejon difuzionin e avujve.

-Rezistenca të larta elastike dhe izolim.

 

Sipërfaqja

Sipërfaqja duhet të jetë pa pjesë të shkëputura, suva, bojë, vaj ose graso. Pas pastrimit të plotë, sipërfaqja ashpërsohet me një furçë metalike.

-Te çarat ekzistuese në beton duhet të riparohen me injeksione me produktet EPODUR.

-Cepat e jashtëm duhet të rrumbullakosen në një rreze prej 10-30 mm.

-Sipërfaqja duhet të jetë sa më e sheshtë. Çdo defekt sipërfaqësor duhet të riparohet duke përdorur EPOWRAP PRIMER.

PAKETIMI

Rul 50m x 60cm

Produkte te ngjashme