Secondary Adv

Stuko akrilike per riparimin e drurit HOLZ KITT, DEUTSCHCOLOR

DEUTSCHCOLOR

 Përshkrimi

Stuko akrilike për riparimin e drurit me bazë uji

Karakteristikat e produktit

• Gjendet në 17 ngjyra

• Ngjitje e fortë dhe pa tkurrje

• Nuk e njollos sipërfaqen e drurit

• Thahet shpejt dhe i reziston lagështisë

• Krijon një sipërfaqe të fortë, të durueshme dhe të lëmuar

 

Rekomandimet për përdorim

E përshtatshme për mbushjen dhe mbulimin e defekteve në shtresën sipërfaqësore. Mbyll hapësirat dhe fugat në dyshemetë prej melanine dhe druri, sipërfaqet e llakuara, kompensatë dhe Formica, MDF etj. I shkëlqyer për riparime në mobilje druri, dyer druri dhe panele tavanesh.

 

Ruajtja

36 muaj, me kusht që kanaçet të jenë të mbyllura dhe në kushte normale ruajtjeje.

 

Shënime

Rekomandohet që të shmanget aplikimi i produktit në temperatura nën 5ºC

Produkte te ngjashme