Secondary Adv

Upe metalike per fiksimin e paneleve te polisterolit, DEUTSCHCOLOR

DEUTSCHCOLOR

Pershkrimi

UPA METALIKE

Upa metalike për fiksimin e paneleve të polisterolit, leshit të xhamit ose të gurit me elementë të brendshëm fiksimi metalik dhe veshje plastike të jashtme.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme