Secondary Adv

Veshje dekorative per trajtimin e fasadave dhe siperfaqeve te brendshme QUARTZ DECOR, DEUTSCHCOLOR

DEUTSCHCOLOR

 Përshkrimi

Veshje dekorative që shërben për trajtimin e fasadave dhe sipërfaqeve të brendshme. Klasifikimi i produktit QUARTZ DECOR është klasifikuar sipas standardid EN 15824.

KARAKTERISTIKAT

– Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

– Rezistencë e lartë ndaj kushteve atmosferike.

– Punueshmeri e mirë.

– Formon një strukturë të qëndrueshme dhe jetëgjatë.

 

REKOMANDIME PËR PËRDORIM

QUARTZ DECOR është i përshtatshëm për krijimin e veshjeve decorative me cilësi mjaft të mira hidroizoluese ngjitëse dhe elastike. Përdoret dhe për krijimin e veshjeve dekorative mbi sipërfaqe të mbushura me llaç, çimento ose llaç themelor termoizolues të cilat paraprakisht janë rrafshuar me MEGAGRUND ose një nga produktet e linjës TB 800.

 

KONSUMI

2.5 – 5Kg/m2 varet nga madhësia e gurit

PAKETIMI

Kova plastike 25 Kg.

 

JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA

24 muaj nëse ruhet në ambalazhin e vet original, të pahapur dhe i mbrojtur nga ekspozimi i drejtpërdrejtë ndaj diellit dhe nga ngricat.

Produkte te ngjashme