Secondary Adv

Silikon ngjites acetik shumeperdorimesh, IZOGRUP shpk

IZOGRUP shpk

Pershkrimi

Silikon ngjites acetik shumeperdorimesh, me

nje komponent, vulkanizohet per shkak te

lageshtise duke u transformuar keshtu ne nje

gome te bute elastike permanente. Indikohet

per ngjitje vetratash, fiksime, mure ndarese,

pllaka. Ngjitje te banjove, kuzhinave dhe per

asemblim te elementeve dekorues dhe

shenjave dalluese. Rezistent ndaj mykut dhe

i pershtatshem ne ambiente sanitare. I

reziston rrezeve ultra viollce dhe

temperaturave ekstreme nga -40°C deri

+100°C

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme