Secondary Adv

Kondicioner Tokesor VRF PFFY-P VKM, UNI-KLIMA

UNI-KLIMA

 Përshkrimi

Kondicioner Tokesor VRF PFFY-P VKM

Kondicioner tokësor me performance të lartë dhe dizenjo elegante për dhomat apo zyrat
tuaja.

Dizajn i sofistikuar
Kondicioneri tokësor i Mitsubishi Electric është kombinimi i përkryer midis dizajnit
inovativ dhe linjave të thjeshta.
Konceptuar për të lënë muret të lira, kjo njësi ju jep një ndjesi rehatie gjatë verës dhe
kënaqësie në ngrohje gjatë dimrit.
E bardha e shkëlqyer e bën njësinë të përshtatshme për çdo lloji dekorimi.
Fletët horizontale si lart dhe poshtë mbyllen në momentin që kondicioneri fiket, duke e
bërë kondicionerin më elegant.
Nje kondicioner shkëlqyer, i mirë dizenjuar dhe inovativ nga Mitsubishi Electric, i cili I
përshtatet çdo lloji hapësire.

I hollë por i fuqishëm
Hollësia e njësisë së brendshme shpreh esencen e kompaktësisë. Paneli përpara mund
të hiqet dhe të pastrohet, duke e bërë njësinë krejtësisht të lehtë për t’u pastruar.
Larja e thjeshtë në mënyrë periodike e kondicionerit do ta bëj atë jo vetëm të duket i
shkëlqyeshëm por do mbaj në maksimum dhe eficiencën e punës.

Shpërndarja ideale e ajrit
poshtme, duke siguruar temperaturë të rehatshme në dhomë. Këndi i dalëses së
sipërme të ajrit mund të vendoset në 5 pozicione të ndryshme duke u komanduar nga
pulti, gjithashtu ka 4 nivele të ndryshme shpejtësie.
Vendosja e saj në pozicion pothujse vertikal eleminon ndjenjën e thatësisë së ajrit.

Produkte te ngjashme