Secondary Adv

Pluhur puder distakante per betonin e stampuar, Santi Dekor shpk

Santi Dekor shpk

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Pluhur puder distakante per perdorim ne betonin e stampuar me format e gomes e cila perdoret per te mos lejuar qe formati i gomes te krijoje ngjitje me shtresen e betonit. Gjithashtu perdoret per te nxjerre nje siperfaqe estetike dhe per ti dhene nuancat ne ngjyra te ndryshme sipas kerkeses se klientit.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme