Secondary Adv

Beton Kontakt stabilizues substrati, Granitis

Granitis

Pershkrimi

Beton Kontakt stabilizues substrati

Beton Kontakt është emulsion polimeresh, i cili stabilizon

substratin dhe siguron ngjitjen e fortë të fasadave dekorative,

lla-çit, hidroizoluesve etj. Duke penetruar brenda poreve të

betonit, funksionon si shtresë lidhëse ndërmjet substratit dhe

bojës, ngjitësit, llaçit, fasadës etj.

1. SUBSTRATI: Sipërfaqja që do të trajtohet me Beton Kontakt duhet të

jetë e pastër, pa mbetje pluhuri, yndyre ose mbetje të tjera.

2. APLIKIMI: Beton Kontakt përzihet në paketimin e vet dhe më pas

aplikohet në substrat me furçë ose rrul, para se të aplikohen shtresat e

mëvonshme. Beton Kontakt është produkt që përdoret direkt prej

paketimit dhe siguron ngjitjen e shtresave të mëvon-shme në beton. Eshtë

e përshtatshme për aplikim në ambiente të jashtme dhe të brendshme.

12 muaj prej datës së prodhimit, nqs ruhet në paketimin origjinal, të

padëmtuar dhe në ambiente me temperaturë +5°C and +35°C.

Duhet të mbrohet nga ekspozimi direkt në diell ose në ngrica.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme