Secondary Adv

Boje akrilike ekologjike per lyerjen e fasadave, PROTEX ARCYLIC ECO, Granitis

Granitis

Pershkrimi

PROTEX ARCYLIC ECO

• Bojë akrilike për lyerjen e fasadave.

• Ka rezistencë të jashtëzakonshme ndaj faktorëve afmosferikë duke ruajtur

ngjyrat mbi 10 vjet, është ekologjike dhe estetike.

• Aftësia mbuluese: Suva: 10 – 13 m²/l; Sip. e patinuar 13 – 15 m²/l

• Ambalazhi: 3 L, 10 L

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme