Secondary Adv

Hidroizoluese dy komponetesh me baze cimento HIDRO FLEX, Granitis

Granitis

Pershkrimi

Material dy komponentësh me bazë çimento, inerte me granulometri të seleksionuar,

rezina sintetike dhe aditivë special në dispersion uji.

Raporti i përzierjes: 2.5 kg/ 1 litër

• Ambalazhi: 3 L, 9L

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme