Secondary Adv

Mikrocement, llac elastik cimentoje, Granitis

Granitis

Pershkrimi

Llaç elastik çimentoje i modifikuar me polimer, i përforcuar me fibër për

përdorime në sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme, në dysheme dhe

mure. Pas forcimit , formohet një sipërfaqe shumë rezistente dhe estetike.

MAGAZINIMI : 9 muaj nga data e prodhimit, në paketimin orgjinal dhe

të izoluar në ambjete të mbrojtura nga lagështia .

PËRDORIMI : Sipërfaqia duhet të jetë pa pluhur, graso dhe grimca të lira.

Për udhëzime më të rëndësishme më të hollësishme rreth përgatitjes së

sipërfaqes së astarit që duhet përdorur ju lutemi të konsultoheni me

brodhurën përkatëse teknike. Mikrocemeneti Granitis shtohet 5-5.2l ujë

duke e trazuar vazhdimisht dhe pastaj aplikohet me mall të dhëmbëzuar

me trashësi 2-5mm. Në sipërfaqen e krahut në përdorim një rrjete

përforcuese me fibra xhami (145-160 gr/m), e cila integrohet me anën e

sheshtë të mallës. Pas 24 orësh sipërfaqia e forcuar lyhet me astar acrylic

(Astar Grafiato) ose Beton Kontakt dhe ndërkohë që astari është akoma i

freskët, Mikrocementi Granitis aplikohet në një shtresë të hollë me

trashësi 1.5mm me stiliMin dhe ngjyrën e dëshiruar të llaçit dekorativ të

çimentos.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme