Secondary Adv

Stuko akrilike per muret dhe tavanet ALTEX ACRYLIC, Granitis

Granitis

Pershkrimi

Ka në përbërje të tij pluhur kalciti, çimento të bardhë, aditivë special dhe

rezinë sintetike.

 

PERDORIMI: Përdoret si material për stukimin e mureve dhe tavaneve të

mbushura me llaç tradicional të përgatitur me bazë gëlqere- çimento.

PREGATITJA: Përpara përdorimit të Altex Acrylic sipërfaqja duhet të

jetë e pastër dhe pa pluhura. Për një thes stuko 15kg duhen 4.5-5litra ujë,

të cilat përzihen sëbashku, me mistri ose përzierës elektrik 300xhiro/ min,

derisa të përfitojmë një masë homogjene.

APLIKIMI: Aplikohet në dy duar, kalohet shtresa e parë dhe pas 2 orëve

jepet dora e dytë me trashësi 2- 3mim. Produkti aplikohet mbi sipërfaqe

me shpatull metalike.

KONSUMI: 1.2kg/m për mm trashësi. Punohet në kushte atmosferike të

përshtatshme në temperaturë 5- 35 C.

RUAJTJA: Materiali ruhet deri 9 muaj kur mbahet në vend të thatë dhe

ambalazhim të pahapur fabrike.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme