Secondary Adv

Mbrojtese dysheku rezistente nga uji, GJERGJI H TEKSTIL

GJERGJI H TEKSTIL

 Përshkrimi

Mbrojtese dysheku rezistente nga uji

Gjergji H Tekstil ofron mbrojtëset e dyshekut me cilësi të lartë. Dyshek-u juaj do të ketë jetgjatësi dhe do të ofroj komoditet maksimal. 

Mbrojtëset e dyshekut rezistente ndaj ujit janë nga njëra anë peshqir dhe nga ana tjetër e veshur me PVC. Mbrojtësja e dyshek-ut e pa përshkueshme nga uji është cilësia më e mirë. 

Në këtë mënyrë dysheku juaj do ketë mbrojtje maksimale. Gjithashtu do të ruaj komoditetin dhe nuk lejon që çarçafi të rrëshkasi.

Produkte te ngjashme