Secondary Adv

Mbulese tavoline per restorante rezistente nga vera dhe vaji, GJERGJI H TEKSTIL

GJERGJI H TEKSTIL

 Përshkrimi

Mbulese tavoline  per restorante rezistente nga vera dhe vaji

Mbulesa tavoline me cilësi, çmime, dhe dizajne të ndryshme. Gjergji H Tekstil ju ofron mundësi zgjedhjesh pa fund. Në showroomin tonë keni një pafundësi zgjedhjesh.

Së fundmi Gjergji H Tekstil ka futur një teknologji të re mbulesash tavoline. E quajtur mbulesa magjike. 

Kjo mbulesë nuk bëhet pis nga as një gjë. Rezistente nga vera, dhe vaji. Njollat tani nuk do të jenë më problem për restorantin tuaj.

Produkte te ngjashme