Secondary Adv

Perde black-out per hotele kunder rrezeve te diellit, GJERGJI H TEKSTIL

GJERGJI H TEKSTIL

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Perde black-out per hotele kunder rrezeve te diellit

Te Gjergji H Tekstil do të gjeni të gjitha llojet e perde-ve. Larmishmëri dizajnesh dhe cilësi të të gjitha llojeve. Perdet Black-Out i gjeni në cilësi dhe standarte të ndryshme. Gjergji H Tekstil ofron perdet Black-Out që nuk lejojnë 100% rrezet e diellit. Gjithashtu ofrojmë edhe perde Black-Out të cilat janë rezistente ndaj zjarrit. 

Perdja në dhomën e një hoteli ka shumë rëndësi sepse mbulon 50% te dizajnit të dhomës. Për këtë arsye Gjergji H Tekstil ofron një larmishmëri dizajnesh të cilat përshtaten me të gjitha kërkesat.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme