Secondary Adv

Ashensor makinash, VERTIKUS

VERTIKUS

 Përshkrimi

Ashensor makinash

Vertikus shpk sjell ashensore per makina te prodhuar nga kompania Italiane GMV qe eshte nje nga kompanite me te mira per ashensoret hidraulike, me nje cmim shume konkurues per cilesine e ofruar.

Ashensoret jane te ndertuar konform standarteve EC. Dimensionet e kabines pershtaten sipas nevojes dhe mund te ndertohen per te transportuar dhe makina te medha sic jane modelet SUV amerikane. Shpejtesia optimale e ketyre ashensoreve redukton kohen e pritjes brenda ne ashensor.

Ashensoret perfshijne sistemin e sinjalistikes brenda dhe jashte kabines per te lehtesuar levizjen si dhe thirrjen e ashensorit ne distance per nje komoditet te shtuar.